Yleiset ehdot verkkosivujen käyttämiselle

Päivitetty: 1.10.2019

 

Ehtojen soveltuvuus

Lue huolellisesti nämä ehdot ennen kuin vierailet Arctic Ideas Consultingin verkkosivuilla. Käydessäsi näillä sivuilla hyväksyt samalla alla mainitut ehdot sinua sitoviksi.

Käyttämällä tätä verkkosivua sitoudut noudattamaan käyttöehtoja. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, älä käytä tätä verkkosivustoa. Käyttämällä Arctic Ideas Consultingin verkkosivuja sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassa olevia käyttöehtoja. Koska voimme muuttaa käyttöehtoja, kehotamme sinua tutustumaan säännöllisesti näihin käyttöehtoihin.

Palveluntarjoajat

Arctic Ideas Consulting on yksityinen konsultointiyritys. Näillä verkkosivuilla on yrityksen tarjoamia palveluja sekä niihin liittyviä artikkeleja.

Muut palvelun tarjoajat

Näillä verkkosivuilla voidaan asiakkaalle tarjota myös muiden yritysten tai ulkopuolisten palveluntarjoajien tarjoamia palveluja.

Vastuuvapauslauseke

Kaikki Arctic Ideas Consultingin verkkosivujen sisältämä aineisto toimitetaan ”sellaisena kuin se on”, ilman minkäänlaisia takuita.

Arctic Ideas Consulting ei takaa Arctic Ideas Consultingin verkkosivujen keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimintaa eikä vastaa verkkosivujen saatavuudesta. Varaamme itsellemme oikeuden milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta muokata verkkosivuja tai niiden sisältöä tai estää pääsyn sivuille kokonaan tai osittain.

Verkkosivuillamme voi olla linkkejä kolmansien osapuolten omistamille tai ylläpitämille sivuille. Tällaisille sivuille siirtyessään käyttäjän on tutustuttava ja hyväksyttävä niiden mahdolliset käyttöehdot ennen käytön aloittamista. Meillä ei ole mahdollisuuksia vaikuttaa niiden sivujen sisältöön, joihin sivuiltamme on linkkiyhteys ja jotka joku muu kuin me on tehnyt tai julkaissut. Emme siis vastaa niiden sivujen sisällöstä.

Arctic Ideas Consulting ei vastaa verkkosivujen ja siellä olevien tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista, kuten viivästyksestä, tulojen, liikearvon, käyttöoikeuden tai tiedon menetyksestä taikka muusta taloudellisesta menetyksestä. Arctic Ideas Consulting ei ole vastuussa verkkosivuilla tarjoamansa palvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista, kuten viivästyksestä, tulojen, liikearvon, käyttöoikeuden tai tiedon menetyksestä taikka muusta taloudellisesta menetyksestä. Arctic Ideas Consulting ei myöskään vastaa tietojärjestelmä- tai tietoliikennehäiriöiden tai -virheiden tai haittaohjelmien mahdollisesti aiheuttamista menetyksistä tai vahingoista.

Immateriaalioikeudet

Arctic Ideas Consultingin verkkosivujen sisältö on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. Pidätämme itsellämme kaikki oikeudet Arctic Ideas Consultingin verkkosivuihin ja niiden sisältöön, jollei näissä käyttöehdoissa tai verkkosivuilla toisin mainita. Arctic Ideas Consultingin verkkosivujen sisällön tai sen osan kopioiminen, jakelu tai tallentaminen on kiellettyä ilman Arctic Ideas Consultingin etukäteistä kirjallista suostumusta lukuun ottamatta erikseen mainittuja poikkeuksia (kuten blogiartikkelien somejakelu).

Käyttäjän antamat tiedot

Lähettämällä aineistoa tai tietoja Arctic Ideas Consultingille esimerkiksi sähköpostitse tai Arctic Ideas Consultingin verkkosivujen verkkolomakkeen välityksellä käyttäjä hyväksyy ja vahvistaa sen, että käyttäjällä on oikeus lähettää aineisto tai tiedot Arctic Ideas Consultingille sen vapaasti hyödynnettäväksi ilman eri korvausta käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle. Lisäksi käyttäjän tulee varmistaa, että lähettämänsä aineisto tai tiedot eivät ole laittomia, hyvien tapojen vastaisia tai muuten julkaistavaksi kelpaamattomia ja että ennen lähettämistä käyttäjä on tehnyt kohtuulliset varotoimet löytääkseen ja poistaakseen aineiston mahdollisesti sisältämät virukset tai muut haitalliset tai tuhoavat ominaisuudet.

Arctic Ideas Consulting ei ole vastuussa verkkosivujensa käyttäjien lähettämän aineiston tai tietojen sisällöstä. Arctic Ideas Consulting voi harkintansa mukaan milloin tahansa poistaa käyttäjien lähettämän aineiston tai tiedot verkkosivuiltaan.

Sovellettava laki

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Kysymykset ja huomautukset

Näitä käyttöehtoja koskevat kysymykset ja huomautukset pyydetään ystävällisesti lähettämään osoitteeseen info @ arcticideas.fi (poista välimerkit).