Tunnetko yritysten kehittämispalvelut?

Haaveiletko yrityksesi kehittämisestä? Yritysten kehittämispalvelut ovat tarjolla toimialasta ja yhtiömuodosta riippumatta. Kannattaa tutustua, mistä tässä kokonaisuudessa on kysymys.

Jatka lukemista Tunnetko yritysten kehittämispalvelut?

Maaseudulla muhii bisnes – miten ponnistat maailmalle yrittäjänä maaseudulta?

Tässä kirjoituksessa hahmottelen erityisesti maaseudun yritysten kehittämiseen liittyviä mahdollisuuksia ja millaisia tukia on saatavilla yritysten kehittämiseen.

Jatka lukemista Maaseudulla muhii bisnes – miten ponnistat maailmalle yrittäjänä maaseudulta?

Vastuullinen toimija voi erilaistua kilpailussa

Vihreät arvot, ympäristöystävällisyys ja vastuullinen liiketoiminta on tänä päivänä lähes vaatimus laadukkaalle liiketoiminnalle. Mitä enemmän yritys käyttää resursseja, materiaaleja jne. ja mitä enemmän tuottaa päästöjä, sitä tarkempaa on yrityksen vastuullisuuden vaatimukset. Ympäristöjärjestelmän kehittämiseen kannattaa satsata, sillä vastuullinen toimija voi erilaistua kilpailussa.

Jatka lukemista Vastuullinen toimija voi erilaistua kilpailussa

Mihin aikasi kuluu, yrittäjä? – Oman ajankäytön tarkastelu kannattaa

Mihin aikasi kuluu, yrittäjä? – Oman ajankäytön tarkastelu kannattaa
oman työajan tarkastelu kannattaa

Jos päiväsi ovat yhtä hulabaloota ja työpäiväsi venyvät iltoihin tai viikonloppuihin, niin ehkä on aika tarkastella, mihin aikasi kuluu, yrittäjä. Oman ajankäytön tarkastelu kannattaa ja voi antaa tietoa siitä, mitä voisit kehittää ja mistä voisit luopua omalta osaltasi, ja yrityksesi voisi mahdollisesti paremmin. Ehkäpä kannattaisi delegoida osan tehtävistä toisille tai ostaa palveluja yrityksen ulkopuolelta?

Jatka lukemista Mihin aikasi kuluu, yrittäjä? – Oman ajankäytön tarkastelu kannattaa