Tervetuloa kuuntelemaan Kasvukoutsin vinkkejä podcastina!

5 asiaa, jotka kannattaa tehdä hyvin, kun tuotteistat

Jos olet yrittäjä, sinun kannattaa perehtyä tuotteistamisen saloihin. Tuotteistaminen on johdonmukaista tuotteiden ja palvelujen kehittämistä. Se ei ole mitään kikkakolmosia eikä edes rakettitiedettä, vaan perustaito, joka jokaisella yrittäjällä kannattaisi olla jollakin tasolla takataskussaan. Teetpä itse yrityksessäsi kehitystyötä tai teetätpä sitä henkilöstölläsi tai ulkopuolisella asiantuntijalla, niin perusideat tuotteistamisesta on hyvä hallita, jo ihan tuotteistus- ja kehittämisprojektien tavoitteiden määrittämiseksi ja tulosten arvioimiseksi.

Mikäli haluat, että tuotteistamisprojektisi tuottaa asiakkaillesi sopivaa myytävää tuotetta ja palvelua, niin tarkista ainakin, että nämä podcastissa kerrotut  5 vinkkiä tulevat tehdyiksi omissa tuotteistamishankkeissasi.

Kuuntele podcast alla:

maija-leenan missio

Haluan auttaa pieniä ja keskisuuria yrittäjiä sekä yksinyrittäjiä löytämään oman tavan toimia alansa kilpailussa. Autan yrittäjiä yli 25 vuoden liiketoiminnan kehittämisen kokemuksella eri alojen yrityksistä. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti tuotteistamisen, markkinoinnin ja myynnin kehittämisen haasteet ja mahdollisuudet.

Kysy rohkeasti lisää!

Maija-Leena Rissanen