Yritysten kehittämispalvelut

ELY-keskusten koordinoimat Yritysten kehittämispalvelut ovat saatavilla PK-yrityksille kaikilla toimialoilla. Tutustu aiheeseen alla!

Yritysten kehittämispalvelut PK-yrityksille

Mitä Yritysten kehittämispalvelut PK-yrityksille ovat?

Yritysten kehittämispalvelut perustuvat lakiin PK-yrityksille suunnatuista julkisista palveluista. Palvelun tuottajat ovat alansa asiantuntijoita, jotka ELY on hyväksynyt tarjoamaan osaamistaan yritysten tarpeisiin. Voin auttaa sinua kasvun, kansainvälistymisen ja uudistumisen teemoissa.

Miksi näitä palveluja tarjotaan yrityksille?

Palvelujen tavoitteena on tukea PK-yritysten kasvua ja kehittymistä sekä uusien työpaikkojen syntymistä. Palveluilla kannustetaan yrityksiä käyttämään ulkopuolista apua ja kehittämään toimintaansa. Palvelut tarjoavat nopean avun kehittämisen alkuun ja polun muihin julkisiin yrityspalveluihin.

Miten Yritysten kehittämispalvelut toimivat?

Kaikki toimeksiannot lähtevät liikkeelle yritysanalyysista, jossa käymme läpi yrityksen toimintaympäristöä, kilpailua, tuotteita ja palveluja sekä miten yritys pärjää omalla toimialallaan. Tunnistamme yhdessä kehittämismahdollisuuksia ja laadimme yritykselle kehittämissuunnitelman. Tämän jälkeen yrittäjä voi hakea erikseen konsultointipalveluja, joilla syvennämme tunnistettuja aiheita konkreettisiksi toimintasuunnitelmiksi.

Miten haet Yritysten kehittämispalvelua?

Yrittäjä hakee palvelua sähköisessä asiointipalvelussa, jossa hän täyttää ohjatusti hakulomakkeen tarpeistaan. Lisäksi hän tekee esitehtävän, jossa tunnistetaan yrityksen immateriaalioikeuksiin liittyviä aiheita.

Hakuprosessi ei ole vaikea, joten sitä ei kannata jännittää!

Mitä Yritysten kehittämispalvelut PK-yrityksille maksavat?

Analyysipäivä maksaa yrittäjälle 260 € (alv 0%) ja konsultointipäivä 325 € (alv 0%). Analyysipäiviä voit saada yhdellä päätöksellä 1-2 pv ja konsultointipäiviä 2-5 pv. Kolmen vuoden aikana yrittäjä voi saada yhteensä 15 päivää tuettua asiantuntija-apua.

Mitä hyödyt Yritysten kehittämispalveluista?

Saat osaavan ja luotettavan asiantuntijan näkemyksiä yrityksesi nykytilasta ja kehittämismahdollisuuksista. Saat tukea omiin kasvu- ja kehittämisideoihisi. Kaikki alkaa analyysilla, jossa laadimme yhdessä yrityksellesi kirjallisen kehityssuunnitelman. Saat tietoa mahdollisuuksista rahoittaa kehittämistoimiasi.

hakuprosessi pähkinänkuoressa

Mikä voisi olla sinun motivaatiosi hakea Yritysten kehittämispalvelujen piiriin?

Ei turhaa konsulttislangia, vaan konkreettisia neuvoja yrityksesi hyväksi!

Olen Maija-Leena Rissanen, kasvukoutsi, jonka intohimona on auttaa yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä. Autan asiakkaitani lähes 30 vuoden myynnin ja markkinoinnin sekä liiketoiminnan kehittämisen kokemuksella. Olen selättänyt monta haastetta työkavereideni kanssa urani aikana. Näistä saatu kokemus on jakamisen arvoista. Olen aina seurannut aikaani ja liiketoiminnan ilmiöitä eri toimialoilla. Uskon, että hyödyt kokemuksestani myös kun teemme yhteistyötä ELYn tarjoamien palvelujen tiimoilla. 

Blogissani voit tutustua ajatuksiini! 

ELYn koordinoimien Yritysten kehityspalvelujen kautta voin auttaa sinua kasvun, kansainvälistymisen ja uudistumisen kysymyksissä.

Ota rohkeasti yhteyttä, voin auttaa sinua!