Osaava konsultti sparraa!

Tarjoan matalan kynnyksen yritysneuvontaa yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville. Kaipaatko tukea kehitysideoillesi? Uusia ideoita palveluihisi? Henkilökohtaisia neuvoja digimarkkinointiin? Muuta tukea ja tsemppausta yrityksesi kehittämiseen?

Muutama sana sparraamisesta

Sparraaminen on käytännössä matalan kynnyksen yritysneuvontaa. Videolla kerron mitä sparraaminen tarkoittaa ja miten siitä voi olla hyötyä sinulle yrittäjänä.

Sparraamisesta saat monta hyötyä

Pohdimme yhdessä sinulle tärkeitä teemoja

Sparraamisen ideana on se, että konsultti kulkee sinun eli yrittäjän rinnalla sovitun ajan. Säännöllisissä tapaamisissa käymme sinulle tärkeitä teemoja läpi ja pohdimme yhdessä sinun yrityksesi haasteita ja tulevaisuuden tavoitteita. Tapaamiset tapahtuvat etänä.

Voit oppia uutta

Yrittäjän tulee olla usein monen asian osaaja. Joskus kuitenkin on tarpeen kokeilla uutta ja oppia uusia taitoja esimerkiksi digimarkkinoinnin saralla. Yhdessä voimme käydä läpi haluamiasi työkaluja, joilla voit edistää omaa markkinointia. Prosessien ja toimintamallien ideoiminen voi myös olla osa sparraamista.

Saat uusia ideoita

Erilaisissa muutostilanteissa tai toiminnan häiriöissä monipuolinen liiketoiminta on osa resilienssia. Sparraaminen on hyvä tapa ideoida vaihtoehtoisia toimintatapoja, mikäli nykyisessä yritystoiminnassasi on haasteita. Uusien liiketoimintamahdollisuuksien pohtiminen yhdessä on myös luonnollinen osa hyvää sparraussuhdetta.

Saat selkeitä neuvoja

Sparraaminen on tavoitteellista neuvontaa. Saat selkeitä ja toimintakelpoisia ohjeita ja ideoita yrityksellesi. Sparraamisen alussa asetamme yhteisesti tavoitteet ja sovimme aiheet, mistä keskustelemme yhteisissä sessioissa.

Näet uusia mahdollisuuksia

Oikeassa elämässä kaikki ei mene niinkuin Strömsössä, ei myöskään yrittämisessä. Sparraavana konsulttina tsemppaan sinua yrittäjää haasteissasi ja autan sinua näkemään uusia mahdollisuuksia tai vaihtoehtoisia toimintatapoja. Kun joskus projektit ja kehittäminen pitkittyvät, niin autan sinua pitämään punaisen langan käsissäsi yrittäjän arjessasi.

Löydämme sinulle uusia mahdollisuuksia

Konsultilla on kokemusta ja näkemystä usealta eri toimialalta sekä yrityksistä. Voit hyödyntää tätä omassa toiminnassasi. Voimme yhdessä löytää uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia yritystoimintaasi.

Jo kymmeniä tyytyväisiä yrittäjäasiakkaita
eri toimialoilta!

Mikset siis sinäkin saisi apua ja ideoita?

Ei turhaa konsulttislangia, vaan konkreettisia neuvoja yrityksesi hyväksi!

Olen Maija-Leena Rissanen, kasvukoutsi, jonka intohimona on auttaa yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä. Autan asiakkaitani lähes 30 vuoden myynnin ja markkinoinnin sekä liiketoiminnan kehittämisen kokemuksella. Olen selättänyt monta haastetta työkavereideni kanssa urani aikana. Näistä saatu kokemus on jakamisen arvoista. Olen aina seurannut aikaani ja liiketoiminnan ilmiöitä eri toimialoilla. Uskon, että hyödyt kokemuksestani myös kun toimintamallinamme on sparraaminen eli rinnallakulkeminen yrittäjän arjessa!

Blogissani voit tutustua ajatuksiini! Kun olet vakuuttunut, että voin auttaa, ota rohkeasti yhteyttä. 

Sovitaan sparrausohjelma juuri sinun yritystäsi varten ja sinun aikataulujesi mukaisesti!

Referenssejä

Lue mitä asiakkaat kertovat Yrittäjän sparraamisesta
Anniina Ervasti haki neuvoja yrityksensä näkyvyyden lisäämiseen

Olen Anniina, hieronta- ja hyvinvointiyrittäjä Kangasalta. Yritykseni Liikkuvan alkutaival ei olisi voinut olla erikoisempi, kun koronavirus keikautti kaiken päälaelleen. Myynnin ja markkinoinnin maailma on jo valmiiksi haastava. Nuorena ja uutena yrittäjänä jouduin siis toteamaan, että apu oli tarpeen, ja otin yhteyttä Maija-Leenaan. Yhteistyössä ymmärsin, ettei markkinointi ole niin monimutkaista kuin usein luullaan!

Hyvä sparraus ohjaa ja vahvistaa yrittäjää, se luo suuntaviivat kuoppaiselle tielle. Maija-Leena ymmärtää käytännöllistä markkinointia. Hänellä on työssään tarmokas ja kannustava ote, sekä tietenkin roppakaupalla kokemusta, josta myös alan ulkopuolinen saa helposti kiinni. Maija-Leena ei jäädy eikä jätä kylmäksi vaan on aina valmis kylvämään uusia ideoita ja vilpittömästi auttamaan, ottamaan selvää asiasta kuin asiasta ja keskustelemaan erilaisista näkökulmista. Myöskään etäyhteistyö ei tuota ongelmia; kameran päässä jutustelu on melkein kuin keskustelisi samassa huoneessa.

Tutustu Anniinan palveluihin:  Hieronta ja hyvinvointi Liikkuva

Anniina Ervasti

Hieronta ja hyvinvointi Liikkuva, yrittäjä

Sopiiko sparraus sinulle?

Mietitkö olisiko sparraus eli matalan kynnyksen yritysneuvonta sinulle sopiva toimintamalli saada asiantuntija-apua? Alla muutamia esimerkkejä yrittäjistä ja yrittäjiksi aikovista, joita olen saanut sparrata parin viime vuoden aikana.

Optikko

Optikko vaihtoi omasta liikeyrityksestään asiantuntijaksi ja kouluttajaksi. Pohdimme yhdessä oman asiantuntijaroolin tunnistamista ja henkilöbrändäämistä ja selkeytimme hänen koulutuspalvelujaan.

Työnohjaaja

Vasta aloittaneen työnohjaajayrittäjän kanssa tunnistimme hänen palveluihinsa liittyvää käytännön myyntitapaa ja tuotteistimme työnohjauspalveluja.

Toimintaterapeutti

Toimintaterapeutti jäsensi kanssani mm. omia kannattavia palveluja ja pohti lisärekrytoinnin merkitystä yritykselleen.

Taiteilija

Taiteilijan kanssa jäsensimme hänen taulujensa myyntiin liittyvää tematiikkaa ja toimintamallia.

Tilitoimistoyrittäjä

Tilitoimistoyrittäjä rohkaistui uusimaan kotisivunsa ja markkinoimaan omia palvelujaan näyttävämmin

Sisustus- ja lahjatavarakauppias

Sisustus- ja lahjatuotteita verkkokaupassaan myyvä yrittäjä pohti kanssani markkinoinnin suunnitelmallisuutta, yritysmyyntiä (B2B) ja jälleenmyyntiverkoston laajentamista sekä verkkokaupan kehittämistä.

Hyvinvointiyrittäjä

Vaatekauppias ja hyvinvointipalveluja tuottava yrittäjä keskittyi kehittämään kanssani omaa digitaalista liiketoimintaa sekä verkkokaupan että digimarkkinoinnin tiimoilta.

Käsityöyrittäjä

Käsityöyrittäjän kanssa pohdimme liiketoiminnan mahdollisuuksia ja mistä kaikesta voi tehdä rahaa hänen alallaan käytännössä. Tuotteistimme palveluja.

Ravintola-alan yrittäjä

Ravintola/kahvilayrittäjän kanssa olemme tunnistaneet monta käytännön johtamisen työkalua, joilla hän voi selkeyttää omaa ajankäyttöään ja ohjata työntekijöitään.

Vaikuttajamarkkinointi

Nuoren yrittäjän kanssa olemme pohtineet vaikuttajamarkkinoinnin mahdollisuuksia ja digitaalista liiketoimintaa yleisemmin.

Kuten huomaat, sparrauksissa pohdimme erittäin käytännön läheisiä asioita. Sinä saat saa juuri sinulle sopivia toimintamalleja, työkaluja ja tietoa, joilla voit kehittää omaa toimintaasi. Usein tematiikka pyöriikin juuri peruskysymysten äärellä: kuka on asiakkaani, millaisia tuotteita tai palveluja tarjoan, miten hinnoittelen, miten markkinoin, millaisia uusia mahdollisuuksia minulla on, miten hallitsen aikaani.

 

Mihin sinä tarvitset apua juuri nyt?