Tiedätkö mitä yrityksessäsi kannattaisi kehittää?

Kokonaisvaltaisella Nykytila-analyysilla saat sen nopeasti selville. Nykytila-analyysi antaa ideoita yrityksesi kasvuun.

Yrityksesi nykytilan monipuolinen arviointi edistää kehittämistä ja kasvua

Arvioimme yrityksesi toimintaa eri osa-alueiden suhteen esim. strategia ja suunnitelmallisuus, omat tuotteet ja palvelut, asiakkaat, kilpailijat, oma toiminta, oma osaaminen, työkalut ja menetelmät tai rahoitus. Arvioinnin kohteena voi olla koko yritys, yksittäinen toiminto tai osasto. Lisäksi voimme arvioida esimerkiksi tilaus-toimitusketjua tai muuta prosessia.

pikwizard-7252e443be016791529101b31e2b642c (1) (1)

arviointi

Arvioidaan haluttu kokonaisuus työpajassa, haastatteluina tai kyselyinä avainhenkilöiltä. Konsultti sparraa ja valmentaa arvioinnissa.

stockvault-pros-cons-computer-keys-showing-plus-and-minus-alternatives-analysis-a230003 (1)

palaute

Saat arviosta informatiivisen yhteenvedon havainnoista sekä analyysin yrityksesi vahvuuksista ja kehittämistarpeista.

pikwizard-c76cf364031f1790be4ff92928180084 (1)

kehitysvinkit

Saat lisäksi kehitysvinkkejä, kuinka parantaa analysoidun kohteen toimivuutta. Lisäksi usein analyysissä syntyy muita ideoita, joilla kehittää yritystäsi.

pikwizard-128c9b1fd2fdfe17667f618dc722d4bd (1)

tulokset

Nykytila-analyysin perusteella on mahdollista luoda kehityssuunnitelmia.Kehityssuunnitelmia on helppo kohdistaa oikeisiin asioihin yrityksesi kehittämiseksi.

Mitä yrityksesi hyötyy nykytila-analyysista?

NOPEA NÄKYMÄ YRITYKSESI NYKYTILAAN

Arviointi vie aikaasi arviointitilaisuuden verran (n. 2-3 h). Saat raportin 1 viikon kuluessa arvioinnista.

PRIORISOI KASVU- JA KEHITYSSUUNNITELMIA

Monipuolisella arvioinnilla käyt läpi kaikki yrityksen perustoiminnot. Saat hyvän yleiskäsityksen yrityksesi nykytilasta ja voit kohdentaa kehitystä toimintoihin, jotka eivät vastaa tavoitteitasi.

KEHITYSHANKKEIDEN SELKEÄ KOHDISTAMINEN

Arviosta saat hyvän käsityksen, mitkä osa-alueet yrityksessäsi kaipaavat uudistusta. Et tuhlaa energiaa ja resursseja kehittämällä alueita, jotka jo toimivat.

ARVIOI KEHITYSHANKKEIDEN TULOKSELLISUUTTA

Arviointia on hyvä tehdä ennen kehityshankkeen aloitusta ja toisen kerran hankkeen päätyttyä tai tarpeen mukaan jopa hankkeen kuluessa. Tällöin saat nopeasti käsityksen siitä, saavutatko kehityksellä tavoitteitasi.

MENTOROINTI JA SPARRAUS

Muutoksessa ja kasvussa yrittäjänä sinun ei tarvitse olla yksin. Kasvukoutsi voi kulkea rinnallasi sparraajana sovitun ajan. Säännöllinen suunnan ja tavoitteiden tarkistus tehostaa tuloksia.

Ei turhaa konsulttislangia, vaan konkreettisia neuvoja yrityksesi hyväksi!

Olen Maija-Leena Rissanen, kasvukoutsi, jonka intohimona on auttaa yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä. Autan asiakkaitani lähes 30 vuoden myynnin ja markkinoinnin sekä liiketoiminnan kehittämisen kokemuksella. Olen selättänyt monta haastetta työkavereideni kanssa urani aikana. Näistä saatu kokemus on jakamisen arvoista. Olen aina seurannut aikaani ja liiketoiminnan ilmiöitä eri toimialoilla. Uskon, että hyödyt kokemuksestani myös kasvun polulla!

Blogissani voit tutustua ajatuksiini! Kun olet vakuuttunut, että voin auttaa, ota rohkeasti yhteyttä. 

Arvioidaan yrityksesi lähtökohtia kehittämiseksi Nykytila-analyysilla. Tutustu kotisivuillani myös Kasvun askelien 4 askeleen ohjelmaan.

Ideoidaan yhdessä yrityksesi kasvuun!

Nykytila-analyysi antaa ideoita yrityksesi kasvuun:

Nykytila-analyysista sanottua...

Digitaalisuusvalmiuksiin liittyvä nykytila-analyysi pilotoitiin Tampereella lokakuussa 2018 osana media-alan yrityskiihdyttämöä, jonka Digital Media Finland koordinoi ja järjesti. Arctic Ideas Consulting piti workshopin, jossa omaa toimintaansa arvioi  10 eri media-alan startuppia. Alla palautteista poimittuja kommentteja.

"Selkeä esitys, oikeaa asiaa, toimiva työkalu."
- liikkeenjohdon konsultti
"Konkreettista ja käytännöllistä! Kiitos!"
- yrittäjä, sisältötuotanto
"Hyvä kokonaisuus, herätti paljon pohdintoja."
- yrittäjä, tarinallistaminen
”Arviointi tuntui ensin ankealta, että mitään ei ole [meidän startupissa] tehty, mutta sitten kokonaisuus osoittautuikin, että jotain on tehty. Kehitysvinkit olivat hyviä!”
- yrittäjä, media-sovellus
"Startupissa aluksi kaikki tapahtuu nopeasti, jopa kaoottisesti. Hetken aikaa toimittuamme, huomaankin, että paljon on saatu jo aikaan oikeaa. Hyvä tapa jäsentää omia ajatuksia."
- yrittäjä, videotuotanto
"Workshopmuotoinen arviointi oli haasteellinen, jos haluaa pohtia enemmän aiheita. Yirityskohtaisessa arvioinnissa voisi paremmin kohdistaa analyysia yrityksen elinkaaren ja vaiheen mukaan. "
- yrittäjä, peliala