Teetkö tehokkaita markkinointitoimia?

Tuottaako markkinointisi tuloksia? Oletko valinnut tehokkaat kanavat asiakashankintaasi? Hukutko someen?

Olisiko aika laatia yrityksellesi toimiva markkinointisuunnitelma?

Konkreettisilla työpajoilla käymme yhdessä läpi liiketoimintasi mahdollisuudet ja laadimme toimivan markkinointisuunnitelman käyttöösi. Alla on toimintaesimerkki, miten voimme lähteä työstämään yrityksellesi toimivaa markkinointisuunnitelmaa.

arviointi

Nykytilanteen arviointi

Tarkastelemme yhdessä nykyiset markkinointitoimesi ja tunnistamme yrityksesi haasteet sekä ideoimme uusia keinoja markkinointiisi. 

tavoitteet (2)

tavoitteiden kirkastaminen

Selkeytämme markkinoinnin tavoitteet yrityksesi tavoitteiden, strategian ja liiketoimintamallin mukaan. 

asiakas min 2

arvot ja asiakkaat

Kirkastamme toimintasi arvot ja niiden merkityksen asiakkaillesi. Laadimme ihanneasiakas-profiileita ja tunnistamme tehokkaimmat toimintatavat tavoittaa heitä. 

dokumentointi rajattu

suunnitelman laatiminen

Saat työpajoissa ideoiduista asioista ja tehtävistä selkeän kirjallisen dokumentin eli markkinointi-suunnitelman, jonka avulla voit lähteä toteuttamaan omaa markkinointiasi.

Mitä yrityksesi hyötyy strategisesta markkinointi-suunnitelmasta?

SUUNNITELMA ON SELKEÄ MARKKINOINNIN SELKÄRANKASI

Tekemäsi markkinointitoimet ovat johdonmukaisia ja tukevat yrityksesi strategiaa.

JOHDONMUKAINEN KAMPANJOINTI

Kun suunnitelma on juuri sinun toiminnallesi laadittu, pystyt vaivattomammin markkinoimaan ajankohtaisia asioita juuri sinun potentiaalisille ja olemassa oleville asiakkaille.

TEHOKKAAMPI OMAN AJAN KÄYTTÖ

Voit keskittyä omiin tehtäviisi antamalla konsultin laatia ideoimamme tehtävät käytännölliseksi suunnitelmaksi. Lisäksi hallitset paremmin omaa aikaasi, kun toimit suunnitelmallisesti myös markkinoinnissa.

PERUSTEELLINEN INNOVOINTI JA IDEOINTI

Emme tyydy standardiratkaisuun, vaan mietimme yhdessä huolellisesti yrityksellesi sopivia kasvun mahdollistajia sekä markkinointi-ideoita, jotka toimivat juuri sinun yrityksessäsi.

PALVELUJEN OSTAMINEN HELPOTTUU

Kaikkea ei tarvitse eikä kannata tehdä yksin. Konkreettinen suunnitelma auttaa hankkimaan markkinointiin erilaisia ulkoisia palveluja.

PUOLUEETON ULKOPUOLINEN APU TUO UUSIA NÄKÖKULMIA MARKKINOINTIISI

Konsultilla on kokemusta ja näkemystä usealta eri toimialalta sekä yrityksistä. Voit hyödyntää tätä omassa toiminnassasi.

Ei turhaa konsulttislangia, vaan konkreettisia neuvoja yrityksesi hyväksi!

Olen Maija-Leena Rissanen, kasvukoutsi, jonka intohimona on auttaa yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä. Autan asiakkaitani lähes 30 vuoden myynnin ja markkinoinnin sekä liiketoiminnan kehittämisen kokemuksella. Olen selättänyt monta haastetta työkavereideni kanssa urani aikana. Näistä saatu kokemus on jakamisen arvoista. Olen aina seurannut aikaani ja liiketoiminnan ilmiöitä eri toimialoilla. Uskon, että hyödyt kokemuksestani myös markkinointisi kehittämisessä!

Blogissani voit tutustua ajatuksiini! Kun olet vakuuttunut, että voin auttaa, ota rohkeasti yhteyttä. 

Luodaan yhdessä yrityksellesi konkreettinen markkinointisuunnitelma tukemaan yrityksesi strategiaa.

Referenssejä

LUE MITÄ ASIAKKAAT SANOVAT STRATEGISESTA MARKKINOINNISTA
Työturvallisuuden asiantuntijayrittäjä Pekka Ahola sai selkeitä suuntaviivoja oman yrityksensä markkinointiin

Perustin EnviSafe Oy:n vuoden 2021 lopulla tarjotakseni työturvallisuusteen ja ympäristötekniikkaan liittyvää konsultointia. Olin toiminut alalla yli 15 vuotta työntekijänä, mutta yrittäjänä palveluiden tarjoaminen yrittäjänä oli kaikkea muuta mihin olin tottunut. Koin, että tarvitsin apua yrityksen näkyvyyden lisäämiseksi sekä myynnin ja markkinoinnin kehittämiseksi.

Apuun tuli Arctic Ideas Consulting. Vaikka välimatkaa oli, ei se haitannut lainkaan. Istunnot pidettiin etänä, ja ne toimivat erittäin hyvin näinkin. En kokenut, että istunnot olisivat jääneet mitenkään vajaaksi tai asia epäselväksi. Maija-Leena tarjosi erittäin asiantuntevaa osaamista, ja hyviä näkökulmia asiantuntijapalveluiden myyntiin sekä markkinointiin. Sain yritykselleni kattavan markkinointisuunnitelman hyvillä vinkeillä varustettuna. Opit menivät heti käyttöön.

Olemme jatkaneet istuntoja myyntiin, markkinointiin ja asiakashankintaan liittyen säännöllisin väliajoin. Koen, että joka kerta oppii jotain uutta, ja saa uusia näkökulmia. Jälkikäteen mietittynä tämä koko prosessi olisi ollut hyvä aloittaa heti yritystoiminnan alussa.

Vahva suositus!

Tutustu Pekkaan ja EnviSafen palveluihin: https://envisafe.fi/

Pekka Ahola

EnviSafe Oy

Kristina Fredriksson Hammarin Sähköstä sai apua markkinoinnin haasteisiinsa Arctic Ideas Consultingin Maija-Leena Rissaselta

Yrityksemme on jo 110 vuotta täyttänyt täyden palvelun sähkötalo. Luotsaamme yritystä jo neljännessä polvessa.

Ongelmamme on ollut ajanhallinta ja yrityksen jatkuva kehittämisen puute.

Tässä kohdassa käännyimme Maija-Leenan puoleen. Häneltä saimme konkreettista apua erilaisiin visioihin, markkinointiin ja sen suunnitteluun.

Maija- Leena tarttui oitis markkinoinnin ja myynnin ongelmiin ja tarjosi niihin loistavia ratkaisuja sekä ihan uusia näkemyksiä vanhoihin, liiankin perinteisiin toimintatapoihin.

Voin suositella Maija-Leenaa lämpimästi, hän on ammattitaitoinen ja toimelias. Ilman hänen toimeliaisuuttaan emme olisi saaneet aikaiseksi toteuttaa jo vuosia miettimäämme, mutta vain aikomukseksi jäänyttä markkinointisuunnitelmaa. Häneltä saimme lisäksi uutta intoa ja energiaa päivittäisiin toimintoihimme.

Tutustu Hammarin Sähkön tuotteisiin ja palveluihin: https://www.hammarinsahko.fi/

Kristina Fredriksson

Hammarin Sähkö Oy

Tehostetaan yhdessä markkinointiasi!