Unelmoitko yrityksesi kasvusta?

Ideoidaan yhdessä yrityksesi kasvuun. Kasvun Askeleet-palvelun "4 askeleen ohjelmalla" onnistut!

Enemmän, paremmin vai ihan uudella tavalla?

4 askeleen ohjelmalla pääset tuloksiin – selkeä toimintamalli auttaa selkeyttämään visiosi kasvusta. Mietitään yhdessä ideoita, jotka toimivat juuri sinun yrityksessäsi.

KASVUVISION KIRKASTAMINEN

 Workshop tai valmennuspalaveri. 

KASVUN MAHDOLLISTAJIEN TUNNISTAMINEN

Workshop tai valmennuspalaveri. 

TOIMINTASUUNNITELMIEN LAADINTA

Selkeät askelmerkit kasvun toteuttamiseksi sekä järkevät mittarit onnistumiselle. 

KASVUN SPARRAAMINEN

Muutoksen seuranta kasvukoutsin tukemana.

Mitä yrityksesi hyötyy 4 askeleen ohjelmasta?

SELKEÄ TOIMINTAMALLI

Toimintamallilla hallitaan koko kasvuhanke ideoista tuloksiin. Et hukkaa aikaasi turhaan kaaokseen.

RÄÄTÄLÖITY KASVUSTRATEGIA

Yritysten lähtökohdat kasvuun ovat erilaiset. Toimialan kilpailutilanne vaikuttaa valintoihin. Kirkastamme yrityksellesi strategian huomioiden yrityksesi nykytilan ja kasvutavoitteet.

REALISTINEN TOIMINTASUUNNITELMA

Rakennamme yhdessä kasvulle toimintasuunnitelman, joka on toteutuskelpoinen. Menestystä mittaamme järkevillä mittareilla.

PERUSTEELLINEN INNOVOINTI JA IDEOINTI

Emme tyydy standardiratkaisuun, vaan mietimme yhdessä huolellisesti yrityksellesi sopivat kasvun mahdollistajat. Mietitään yhdessä ideoita, jotka toimivat juuri sinun yrityksessäsi.

MENTOROINTI JA SPARRAUS

Muutoksessa ja kasvussa yrittäjänä sinun ei tarvitse olla yksin. Kasvukoutsi kulkee rinnallasi sparraajana sovitun ajan. Säännöllinen suunnan ja tavoitteiden tarkistus tehostaa tuloksia.

RAHOITUKSEN HAKEMINEN

Tarvitset selkeitä suunnitelmia myös rahoituksen hakemiseen. Kasvusuunnitelmalla voit hakea rahoitusta. Tunnistamme yhdessä yrityksellesi sopivia rahoitusinstrumenttejä kasvun mahdollistamiseksi.

Ei turhaa konsulttislangia, vaan konkreettisia neuvoja yrityksesi hyväksi!

Olen Maija-Leena Rissanen, kasvukoutsi, jonka intohimona on auttaa yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä. Autan asiakkaitani lähes 30 vuoden myynnin ja markkinoinnin sekä liiketoiminnan kehittämisen kokemuksella. Olen selättänyt monta haastetta työkavereideni kanssa urani aikana. Näistä saatu kokemus on jakamisen arvoista. Olen aina seurannut aikaani ja liiketoiminnan ilmiöitä eri toimialoilla. Uskon, että hyödyt kokemuksestani myös kasvun polulla!

Blogissani voit tutustua ajatuksiini! Kun olet vakuuttunut, että voin auttaa, ota rohkeasti yhteyttä. Luodaan yhdessä yrityksellesi kasvupolku 4 askeleen ohjelmalla.

Referenssejä

Lue mitä asiakkaat kertovat Kasvun askelista
Tuisku Koskela kirkasti liiketoimintansa kasvuvaihtoehtoja Arctic Ideas Consultingin kasvupalvelulla

Olen Tuisku Koskela, oululainen työhyvinvointipalvelujen tarjoaja, Sylin hyvä yrityksen ja aluillaan olevan Vivid Mind konseptin perustaja.

Valitsin käytännönläheisen Maija-Leenan avukseni, kun halusin rakentaa yksinyrittäjyyteen perustuvaa liiketoimintaani laaja-alaisemmaksi useamman palveluntarjoajan työhyvinvointikonseptiksi. Olen käyttänyt Maija-Leenan apua uuden liiketoiminnan suunnitteluun liiketoimintasuunnitelman rakentamisen merkeissä.

Maija-Leenan palvelu on ollut asiakaslähtöistä ja hän on ollut kannustava, avulias ja käytännönläheinen.  Minua on auttanut paljon Maija-Leenan workshopien perusteella hänen minulle laatimansa muistiinpanot.

Maija-Leenalla on perspektiiviä ja hyvää out of box ajattelua. Maija-Leenan työskentelyssä näkyy tavoitteellisuus, suunnitelmallisuus ja johdonmukaisuus, joiden varaan uskon tulevaisuudessa rakentuvan kannattavan ja kestävän liiketoiminnan.

Lue lisää  minun työnhyvinvointi- ja synnytysvalmennuspalveluista Oulussa:  https://sylinhyva.fi

Tuisku Koskela

Kätilö-sairaanhoitaja, rentoutusohjaaja

Ideoidaan yhdessä yrityksesi kasvuun!

Kasvata liiketoimintaasi
4 askeleen ohjelmalla!